Header blog leerzaamlijstje

Een interactieve contentkalender

Zelf gemakkelijk alle content bijhouden en plannen? Met deze contentkalender kun je alle data, tijden, onderwerpen, teksten en afbeeldingen invullen. Om het nóg overzichtelijker te maken kun je ook zelf een kanaal kiezen in het drop-down menu. Ieder kanaal heeft een eigen kleur om zo direct duidelijk te kunnen zien waar jouw content op moet worden geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om een status update te geven: ben je er al mee bezig, loop je vast, is het ingepland? Ideaal wanneer meerdere mensen de social media kanalen beheren. Wanneer je klikt op de link ga je naar een Google Spreadsheet Template. Deze kun je daarna zelf invullen en uiteraard aanpassen naar je eigen huisstijl!

De interactieve contentkalender

Altijd relevant op social media!

Ga naar template

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Boost je SEO met Wincher

Boost je SEO met Wincher

Ontdek alles over SEO met Wincher, de ultieme tool voor zoekmachine optimalisatie. Leer hoe Wincher je kan helpen om je SEO-strategie te verfijnen, zoekwoordposities bij te houden en concurrenten te analyseren.

Hoe werkt storytelling

Hoe werkt storytelling

Storytelling is een van de krachtigste tools om een emotionele connectie te maken met je doelgroep. In de kern haakt geweldige marketing in op wat ons menselijk maakt. Niets verbindt mensen zo sterk als een meeslepend verhaal dat hen aantrekt en helpt om zich te identificeren met jouw merk.