Diensten

Bij Wobbes Content Marketing staat jouw online én offline aanwezigheid centraal. Van het optimaliseren van websites tot het versterken van je vindbaarheid via SEO. Ook ontwerp ik drukwerk en verzorg ik jouw social media kanalen als jij tijdgebrek hebt of niet precies weet hoe alles werkt. Daarnaast lever ik pakkende teksten voor offline en online doeleinden, zoals blogs. Klaar voor de volgende stap voor jouw onderneming? Ontdek alle diensten bij Wobbes Content Marketing.

Wat is Content Marketing?

Contentmarketing, een term die je vast wel eens hebt gehoord. Maar wat houdt het eigenlijk precies in? Content omvat alle ideeën die via een medium worden weergegeven, dus de inhoud die jouw bedrijf online of offline presenteert.

Het gaat niet alleen over het promoten van je producten of diensten, maar om het delen van waardevolle, relevante en boeiende verhalen die mensen raken. Met contentmarketing kun je mensen inspireren, informeren en vermaken, en daarmee een diepgaande verbinding met je doelgroep opbouwen. Het draait om het creëren van content in verschillende vormen, zoals artikelen, video’s, afbeeldingen en meer, om de interesse van je doelgroep te wekken en hun vertrouwen te winnen.

Door waardevolle content te delen, kun je langdurige relaties opbouwen met je publiek en hen betrekken bij je merk. Het is een krachtige manier om je merk te positioneren als een betrouwbare bron van kennis en waarde, en uiteindelijk leiden tot groei en succes.

Waarmee kan Wobbes Content Marketing jou helpen?

Beter gevonden worden in Google

Website aanpassen en onderhouden

Social content-kalender maken

Blogs schrijven voor jouw website

Social media posts maken en plannen

Ontwerpen van drukwerk

Voor ieder bedrijf een passende aanpak

Bij Wobbes Content Marketing begrijp ik dat elk bedrijf uniek is. Daarom bied ik op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. We werken nauw samen om jouw merkidentiteit te begrijpen en een plan te creëren dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Samen besrpeken we of een uren strippenkaart of een op maat gemaakt pakket het beste bij jouw situatie past.

SEO Optimalisatie

SEO optimalisatie is een strategie om de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines te vergroten, zodat jouw bedrijf hoger verschijnt in de zoekresultaten. Door relevante zoekwoorden te gebruiken, technische verbeteringen aan te brengen en waardevolle content te bieden, trekt jouw website meer organisch verkeer aan. Dit betekent dat meer mensen jouw bedrijf kunnen ontdekken, wat leidt tot een grotere online aanwezigheid, meer potentiële klanten en uiteindelijk een hogere omzet!

Keyword onderzoek

Keyword onderzoek is een belangrijk proces waarbij je de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf identificeert, die mensen gebruiken wanneer ze online naar producten of diensten zoeken. Door effectief keyword onderzoek te doen, kan jouw bedrijf deze relevante zoekwoorden gebruiken in content en advertenties, waardoor je beter vindbaar wordt voor jouw doelgroep. Hierdoor vergroot je de kans dat potentiële klanten jouw website ontdekken en zo meer verkeer en conversies genereren.

Technische SEO-aanpassingen

Technische SEO-aanpassingen zijn verbeteringen aan de technische aspecten van een website om ervoor te zorgen dat deze beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Door deze aanpassingen te maken, kan een bedrijf de zichtbaarheid en vindbaarheid van hun website vergroten, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten. Dit is essentieel omdat het bedrijven helpt om hoger te ranken in zoekresultaten, hun online aanwezigheid te versterken en meer bezoekers naar hun website te trekken.

Up-to date-houden van plugins

Het up-to-date houden van plugins is superbelangrijk voor jouw website. Plugins zijn kleine softwareprogramma’s die extra functionaliteiten toevoegen aan je website, zoals contactformulieren of social media-knoppen. Het regelmatig updaten van deze plugins zorgt ervoor dat ze goed blijven werken, veilig blijven en de beste prestaties leveren. Zo voorkom je technische problemen, verminder je het risico op beveiligingsproblemen en zorg je ervoor dat je website altijd optimaal functioneert. Dus, door jouw plugins up-to-date te houden, zorg je voor een professionele en betrouwbare uitstraling van je bedrijf op het web.

Contentkalender voor social media

Een contentkalender voor social media is een handige tool waarmee bedrijven hun social media posts kunnen plannen en organiseren. Het helpt bij het behouden van consistentie in het delen van content en zorgt ervoor dat je op het juiste moment de juiste boodschap naar je doelgroep stuurt. Dit is geweldig voor bedrijven omdat het hen in staat stelt om efficiënter te werken, meer betrokkenheid bij hun doelgroep te creëren en hun merkconsistentie te vergroten.

Content creaties en publicaties

Content creaties en publicaties zijn de kunst van het maken en delen van waardevolle en boeiende inhoud zoals blogs, video’s, afbeeldingen en meer. Het is een geweldige manier voor bedrijven om hun expertise te laten zien, hun merkverhaal te vertellen en een sterke band op te bouwen met hun doelgroep. Door regelmatig waardevolle content te publiceren, kunnen bedrijven hun online aanwezigheid vergroten, meer verkeer naar hun website trekken en uiteindelijk hun zakelijke doelen bereiken.

Nieuwsbrief schrijven

Nieuwsbrieven zijn e-mails vol interessante updates en informatie die bedrijven naar hun klanten sturen. Het is een geweldige manier voor bedrijven om in contact te blijven met hun klanten, hen op de hoogte te houden van nieuwe producten en aanbiedingen, en hun merk te versterken. Door boeiende nieuwsbrieven te creëren, kunnen bedrijven een loyale klantenkring opbouwen en hun bereik vergroten. Zorg ervoor dat je waardevolle en relevante inhoud deelt om een positieve relatie met je publiek te behouden.

Blogs schrijven voor de website

Blogs schrijven is een geweldige manier om waardevolle informatie en inzichten te delen met jouw doelgroep. Het stelt jouw bedrijf in staat om autoriteit te tonen in jouw vakgebied, meer verkeer naar jouw website te genereren en betere relaties op te bouwen met jouw klanten. Door regelmatig relevante en boeiende blogs te publiceren, vergroot je jouw online aanwezigheid, versterk je de betrokkenheid van jouw publiek en verbeter je jouw SEO, wat uiteindelijk leidt tot meer leads en zakelijk succes!

Ontwerpen van drukwerk zoals flyers

Het ontwerpen van drukwerk, zoals flyers, is een creatieve manier om jouw boodschap visueel te communiceren en op te vallen bij jouw doelgroep. Het geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling en biedt de mogelijkheid om jouw producten, diensten of evenementen te promoten op een tastbare en gedenkwaardige manier. Met aantrekkelijk en doordacht drukwerk kun je de interesse wekken van potentiële klanten, de naamsbekendheid vergroten en uiteindelijk meer leads en klanten genereren.

Monitoren en rapporteren van social media en zoekmachineprestaties

Het monitoren en rapporteren van social media en zoekmachineprestaties is essentieel om inzicht te krijgen in hoe jouw bedrijf presteert op online platformen. Door het analyseren van gegevens en statistieken kun je zien welke content en strategieën goed werken en welke niet, waardoor je jouw online marketinginspanningen kunt optimaliseren. Het biedt waardevolle informatie om beslissingen te nemen en de effectiviteit van jouw online campagnes te meten, wat kan leiden tot betere resultaten, een groter bereik en een sterkere online aanwezigheid voor jouw bedrijf!

Maak gebruik van mijn diensten op twee manieren:

Maandelijkse pakketten

Bij Wobbes Content Marketing geloof ik in maatwerk. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom verdien jij als klant een unieke aanpak. Daarom bied ik geen standaardpakketten aan, maar ontwikkel ik graag samen met jou een op maat gemaakt plan dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar content creatie, social media management, SEO-optimalisatie of meer, ik sta voor je klaar om een oplossing te bieden die precies past bij jouw bedrijf en budget. Samen bekijken we welke diensten en hoeveelheid ondersteuning het beste bij jouw situatie passen, zodat je het maximale uit je investering haalt.

Uren strippenkaart

Met mijn urenstrippenkaarten krijg je toegang tot mijn expertise en diensten op basis van een vooraf gekocht aantal uren. Of je nu af en toe wat hulp nodig hebt bij het schrijven van blogs, het optimaliseren van je website voor SEO, het maken van contentkalenders of het ontwerpen van drukwerk, mijn urenstrippenkaarten bieden de perfecte oplossing. Kies uit strippenkaarten van 5, 10 of 20 uur, afhankelijk van jouw behoeften en budget. Deze kaarten bieden een handige en kosteneffectieve manier om mijn diensten te gebruiken wanneer het jou uitkomt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over losse facturen voor elk afzonderlijk project.

Vragen of direct een samenwerking starten?

Daar gaan we dan!

Daarom Wobbes Content Marketing:

Icoon locatie

Strategische aanpak

Samen bepalen we een passende content marketingstrategie die aansluit bij jouw doelen en doelgroep, van contentstrategie tot SEO-optimalisatie.

icoon lamp

Creativiteit in overvloed

Met mijn levendige verbeeldingskracht en grenzeloze creativiteit breng ik frisse en originele ideeën in om jouw merk te laten schitteren.

Icoon personen

Persoonlijke betrokkenheid

Jouw succes is mijn succes. Ik luister, beantwoord vragen en begeleid je tijdens het content project. Samen brengen we jouw visie tot leven!

Klaar om samen te groeien?

Wil je graag meer informatie over mijn diensten of ben je klaar om jouw merk te versterken? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen gaan we werken aan een strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en die jouw onderneming naar een hoger niveau zal brengen. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en jouw (online) succes te vergroten!

Vragen of direct een samenwerking starten?

 

Contactformulier