Hi, ik ben

Wobbes Content Marketing

Lees meer over Wobbes Content Marketing. Ik help jouw bedrijf om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Met gepassioneerde toewijding help ik jouw bedrijf om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Als content marketeer combineer ik met zorgvuldigheid mijn creativiteit en strategisch inzicht om jouw verhaal op een unieke en doeltreffende wijze te vertellen.

Over Wobbes Content Marketing

Ik kan niet wachten om jou te leren kennen en meer te ontdekken over jouw unieke uitdagingen en doelen. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon wilt sparren over content marketing, ik ben er voor jou! Laten we echt met elkaar in gesprek gaan, jouw verhaal, passie en merkdoelen bespreken.

Samen ontwikkelen we de juiste strategie om jouw doelgroep te bereiken en een blijvende indruk achter te laten. Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem snel contact met je op. Laten we samen jouw contentmarketingreis beginnen en streven naar succes.

 

Bij Wobbes Content Marketing draait alles om het helpen van ondernemingen om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij hun doelgroep.

Waarvoor zou je mij kunnen benaderen? Nou, eigenlijk voor bijna alles wat met content marketing te maken heeft! Heb je moeite om je doelgroep te bereiken? Wil je jouw merkverhaal op een effectieve manier overbrengen? Of heb je gewoon behoefte aan een frisse kijk op jouw contentstrategie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. ls content marketeer combineer ik zorgvuldig mijn creativiteit en strategisch inzicht om jouw verhaal op een unieke en doeltreffende wijze te vertellen. Of het nu gaat om het schrijven van boeiende blogposts, het ontwerpen van pakkende social media content, het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, of zelfs het opzetten van een volledige contentkalenders en drukwerkprojecten, ik sta voor je klaar!

Ik ben Hendriëtte Wobbes,

de enthousiaste en gedreven geest achter Wobbes Content Marketing. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Mijn passie voor vormgeven en communiceren is altijd aanwezig geweest, en deze studie heeft mij de mogelijkheid gegeven om mij te ontwikkelen op het gebied van concepting, onderzoek en media, zowel online als offline.

Hendriëtte Wobbes in een veld - Wobbes Content Marketing

“Ik geloof dat de beste content een balans vindt tussen het prikkelen van emoties en het overbrengen van een boodschap.”

Daarom Wobbes Content Marketing

Icoon locatie

Strategische aanpak

Samen bepalen we een passende content marketingstrategie die aansluit bij jouw doelen en doelgroep, van contentstrategie tot SEO-optimalisatie.

icoon lamp

Creativiteit in overvloed

Met mijn levendige verbeeldingskracht en grenzeloze creativiteit breng ik frisse en originele ideeën in om jouw merk te laten schitteren.

Icoon personen

Persoonlijke betrokkenheid

Jouw succes is mijn succes. Ik luister, beantwoord vragen en begeleid je tijdens het content project. Samen brengen we jouw visie tot leven!

De perfecte combinatie bij Wobbes Content Marketing

Wat mij werkelijk onderscheidt in dit vakgebied, is mijn uitzonderlijke vermogen om zowel analytisch als artistiek te denken. Door het doordacht combineren van een strategische denkwijze en een scherp oog voor detail, ontstaat er content die niet alleen buitengewoon aantrekkelijk is, maar tevens doelgericht en resultaatgericht. Ik geloof dat de beste content een balans vindt tussen het prikkelen van emoties en het overbrengen van een boodschap.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.